WIN het boek 'Help, een peuter in huis'

Laatste reactie 20/09/2016 19:58 door ZITDAZO
· Markeren als ongelezen

Dit topic is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.

MODERATOR ZITDAZO - 1 jaar geleden geplaatst
De wereld door de ogen van peuters. Dit boek staat vol hilarische voorbeelden om ouders te helpen hun gevoel voor humor te bewaren, zoals hoeveel uren je peuter nodig heeft om gewoon maar in de autostoel te gaan zitten of hoe onaanvaardbaar je peuter een oranje beker vindt, omdat hij altijd uit een groene drinkt. Eén ding staat vast: met dit boek kom je heelhuids door de uitputtende maar tegelijk vermakelijke peuterjaren!

Wil jij het winnen? Vertel dan in een berichtje hieronder waarom!
Beste antwoord
MODERATOR ZITDAZO - 1 jaar geleden geplaatst
Proficiat @nickypeeters, een onschuldige kinderhand duidde jou aan als de winnaar van het boek. Stuur je jouw adres even door via een privé-berichtje?
Siska Tje 1 jaar geleden geplaatst
Wij willen het boek graag winnen omdat wij de trotse ouders zijn van een héél ondernemende peuter die dagelijks werkt aan het ontwikkelen van een héél sterke persoonlijkheid ;-)
Ann Liekens 1 jaar geleden geplaatst
Graag zou ik het boek winnen om het dan cadeau te kunnen geven aan mijn buurvrouw die mama is van een 2,5jarige dochter waar veel pit in zit. Omdat ik zo een steuntje in de rug wil geven bij de opvoeding van haar dochtertje.
Kelly Maertens 1 jaar geleden geplaatst
Zou leuk zijn zoontje wordt wel al 4 maar,heeft een sterke wil . Kan heel interesssant zijn .
Patricia Clycq 1 jaar geleden geplaatst
hallo, ik ben een grootmoeder en wil graag het boek geven aan mijn kinderen zodat ze het opvoeden een beetje minder zwaar zouden zien. hartelijk dank
Evelien Awouters 1 jaar geleden geplaatst
Ik kan niet wachten om dit boek te lezen:-) We hebben momenteel een ontzettend lieve maar enorm vermoeiende peuter (28 maanden) in huis die continu zijn grenzen opzoekt... Het lijkt me heerlijk om te lezen hoe hij deze periode ervaart. Het lijkt me voor hem namelijk ook niet altijd even makkelijk met een mama en papa die toch heel vaak hun geduld verliezen;-)
Nicky Peeters 1 jaar geleden geplaatst
Ik ben onthaalmoeder en zou het heel fijn vinden om quotes uit dit boek op te hangen in huis. Verder ook leuk om het boek te kunnen aanraden en eventueel zelf te gebruiken. Mijn peuter is nu 2 en ik denk dat ik met dit boek eens goed ga kunnen lachen, omdat jet zo herkenbaar is. Ik hoop dit te winnen.
Melissa Thys 1 jaar geleden geplaatst
Ik studeerde net af als pedagogisch coach. Hier leerden we dat we ook vanuit de kinderen hun ogen moeten kijken... Maar hoe doet men dat? Precies, door dit boek! Straks start ik als zelfstandige in de kinderopvang, ook in dit geval lijkt me dit een uiterst nuttig en geniaal boek!
Katrien Matthijs 1 jaar geleden geplaatst
Ik ben recent als psycholoog en kindercoach afgestudeerd en had dit boek heel graag in mijn collectie gehad. Alvast bedankt!

Dit topic is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.

Topic gestart 18 September 2016 om 13:26
Aantal lezers 24
Aantal reacties 10